MNE-PG: info@itlogistic.me  |  SRB-PP: info@itlogistic.me

MNE-PG:+382 67 2 333 11 | SRB-PP:+381 69 35 35 132

Obeleži sve tipove domena (Za proveru tipova domena koji se ne nalaze u listi, molimo Vas obratite nam se putem kontakt forme)

WINDOWS 10

 

Izrada sajta podgorica beograd

To je Windows koji znate, samo je bolji

Windows 10 je poznat i lako se koristi, ima dosta sličnosti sa sistemom Windows 7 uključujući meni „Start“. On se brzo pokreće i nastavlja sa radom, ima više ugrađenih bezbednosnih funkcija koje će vam pružiti zaštitu i dizajniran je tako da radi sa softverom i hardverom koji već imate.

Tako se kombinuje snaga operativnog sistema Windows 8 i snaga sistema Windows 7.
- Windows Insider

Milioni ljudi već koristi Windows 10
Windows Insider program je globalna zajednica ljubitelja operativnog sistema Windows koji žele da pomognu da on bude bolji. Insajderi vide operativni sistem u njegovim najranijim fazama i imaju ulogu u njegovom oblikovanju. Njihove povratne informacije su doprinele da Windows bude bolji nego ikada do sada.

Prilagodite Web svom radu
Microsoft Edge vam omogućava da brzo pređete sa pregledanja interneta na rad. Pišete1 ili kucajte beleške direktno na veb stranicama i delite ih sa drugima, neometano čitajte članke na mreži i sačuvajte omiljene kako biste im kasnije pristupili kada vam to bude odgovaralo.

Obavljanje više poslova istovremeno pomaže vam da brže „završite“ posao
Obavljajte poslove brže tako što ćete bolje upravljati radnom površinom računara. Jednostavno grupišite i po četiri stavke na jednom ekranu i kreirajte virtuelne radne površine kad god vam je potrebno više prostora ili kada želite da grupišete stavke prema projektu, kao na primer, Office aplikacije za rad i igre za igranje.
Ovaj Windows će definitivno zaseniti sve druge verzije operativnog sistema Windows.
- Windows Insider

Novi Windows Store je jedno mesto za sve vaše omiljene stavke
Predstavljamo vam novu aplikaciju Windows Store – objedinjeno iskustvo kupovine na svakom uređaju sa operativnim sistemom Windows 10. Pregledajte prodavnicu na svom računaru, tablet uređaju ili telefonu i jednostavno preuzmite sjajan digitalni sadržaj koji je besplatan ili se plaća, kao i aplikacije, igre, muziku, filmove i TV emisije.

Xbox dolazi u Windows
Najveće Xbox franšize i najbolje usluge Xbox Live stižu u Windows 10. Počnite da snimate tok igre za tren oka, takmičite se sa igračima na konzoli i strimujte igre sa Xbox One konzole na bilo koji računar sa sistemom Windows 10 u vašem domu.

Najbolji ekran je uvek ekran na kojem se vi nalazite
Windows 10 omogućava aplikacijama da sjajno izgledaju i rade u svim režimima i na svim dodirnim računarima i tablet uređajima.

Upoznajte prvi pametan telefon snage poput personalnog računara
Povežite na monitor, miš i tastaturu da biste koristili telefon sa sistemom Windows 10 kao računar da biste obavili poslove ili projektovali na veliki ekran radi dobre zabave.6
Napomena: Continuum za telefone biće dostupan na izabranim novim prvoklasnim telefonima koji se uskoro pojavljuju.

Windows je samo vaš

Svoj sadržaj možete nositi na svakom uređaju, ali samo vam Windows obezbeđuje pravi lični doživljaj. Uz Windows Hello uređaj potvrđuje vaš identitet i prepoznaje vas na osnovu izgleda, čime se obezbeđuje dodatna bezbednost, pogodnost, pa čak i jedno ljubazno „zdravo“.9
Napomena: Windows Hello biće dostupan na izabranim novim uređajima koji se uskoro pojavljuju.

Nadogradite na Windows 10 besplatno

2198

                  Više od           uspešnih projekata

Izrada sajta podgorica beograd "...Sarađujući sa IT LOGISTIC-om naša firma je dobila profesionalnu IT podršku. Brzinom i stručnošću u radu poslovna saradnja se razvijala godinama unazad i taj kontinuitet planiramo i da nastavimo..." RADISAV PUSULIĆ - Direktor AB ROYAL TRANS DOO - www.abr.rs 
Name author,
Izrada sajta podgorica beograd "...Svima koji žele da njihova firma ima perfektno poslovno predstavljanje u virtuelnom svetu bih preporučio saradnju sa IT LOGISTIC-om čiji tim je učinio da sajt naše firme bude besprekorno odrađen web dizajn koji nas izdvaja od drugih..." AHMEDIN BIBEROVIĆ - Direktor EMILIO STECHER DOO - www.emiliostecher.rs 
Name author,

Translate

srafsqbebghrenfrdeelhuitmkptroruskslsvtr

STATISTIKA POSETA

1074337
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
382
430
1524
2581
812
10522
1074337

KONTAKT PODACI

CRNA GORA - PODGORICA
Bul. Peka Dapčevića 46 (dvorišna strana), 81000 Podgorica
Nova kancelarija: 27. Marta, Zgrada Zabjelske Vektre, Ulaz 4.

PIB: 03119220

PDV reg.br.: 30/31-16863-4

Ž.R. 520-30976-73 Hipotekarna Banka

MNE-PG: +382 67 2 333 11
FIX MNE-PG: +382 20 684 654


SRBIJA - PRIJEPOLJE
Pljevaljska bb, 31300 Prijepolje

SRB-PP: +381 69 35 35 132


 U sklopu firme IT LOGISTIC postoji i portal za besplatno oglašavanje svih vrsta vozila.

Posetite sajt klikom na logo.

 

Izrada sajta podgorica beograd

Izrada sajta podgorica beograd